~"I always wonder why birds choose to stay in the same place when they can fly anywhere on the earth, then I ask myself the same question"-Harun Yahya

Sunday

Ceritera in Seoul Korea! #Part2 First Day!

Hye!! Assalamualikum...
so kita sambung part 2,actualy banyak je nak cerita, kalau macamtu jenoh nak menaip hari2. haha!! Bila ada mood baru boleh tangan ni nak berjalan menaip ape yang ada dalam kepala ni. Haaa gitcheww!

First day, kami tak pergi memana lagi. Amboi baru firstday dah terer kemana-mana tu, bahaya* kenapa pulak? *duit gaiss duit* haha!!

Pusing2 kawasan university je.

Cari makanan halal yang dekat2, sebab kalau lapar sangat lepas balik kelas boleh pergi makan. nak masak? *sis tak larat gaiss.


Bab Burger! berjaya ditemui setelah berjam mencari

Nilah die bab burger. Tuna mayo, slice egg.

Pusing kawasan university pon dah seronok gaiss. haa cemane tu? haha! Dengan mood winter nye, sejuk gigil-gigil pon sis-sis kita ni bersemangat berjalan. haha! part main asap keluar kat mulut. biasalah jakun. ermm~

Muka tahan sejuk ni. haha!

Dah nama pon baru first day kan, mestilah nak cari barang-barang yang takde lagi kan. Apa lagi kita cari daiso! Kat malaysia RM5 kan? *asal sis rasa mahal kat sini* huwaaa! haha takpe sis sabar-sabar.


"Awak! kita jumpa KFC".

Apa yang korang rasa, boleh tengok je tapi tak boleh makan? *nangis sepanjang jalan* dah kalau sepanjang jalan kiri kanan makanan. tapiii mampu tengok je.*Sabar sis*

Korangg! jumpa lagi.. "buat tak nampak, buat tak nampak." LOL!
eleh mcd jepon..

"Eh, tepi sikit hakak beg merah" haha!
Alhamdulillah.. jumpa juga jalan balik. haha!

Dah balik dah gais... puas dah beborak dengan ahjumma kan. walaupun kita pakai translate sendiri. haha!
*sape tak faham siap!

Ok, kita sambung nanti. Perut bergaduh mintak makanan. Bye!

#5studentsinseoul Nisha,Iman,Teha,Raha,Laila.










1 comment:

  1. bestlah belog dia.. mcam CoolBlog. haha sis rindu cool blog. nape duk sini asyik lapo je?? huhu

    ReplyDelete