~"I always wonder why birds choose to stay in the same place when they can fly anywhere on the earth, then I ask myself the same question"-Harun Yahya

Wednesday

3 nd Sem Sudah Datang :D



Assalamualaikum,hehe :)

Wahhhhh...lamanye tak update blog nie kan.cian kau,wuwuwu.Super Duper Busy lah katakan,nak masuk sem 3 nie..Nak kata tak excited,tipu lah kan,tapi dalam hati hanya Allah yang mengetahui.Banyak benda tak prepay lagi huhu :'( La tahzan innallahha ma'ana..
Wahhhh,nie kira 1st entry update about APIUM since berhijrah ke kelantan nie :)
Meh sini saya tunjukkan tempat saya belajar iaitu,Academy of Islamic Studies,University of Malaya.

Bilik Kuliah
Kediaman Akhawat...hoho
Time final exam...huhu
Weeee,tempat nie saye suka :)

Dewan Johor


Okey,dah habis tengok semua gambar?Itu je yang mampu dipaparkan okey...Keep Smile :D..Hurmmm,Sem 3 nie mybe makin susah compared  to sem 2..So,nak tak nak kenelah strive harder for this sem.Pointer pon taklah tinggi mane,kenelah study hard lepas nie Fighting!!! eh,harap dapat laksanakan :) *hangat-hangat tahi ayam*.Hope sangat2 apa yang diharapkan selama nie will come true iaitu success to further study for degree level.

ok.Thats all..















No comments:

Post a Comment