~"I always wonder why birds choose to stay in the same place when they can fly anywhere on the earth, then I ask myself the same question"-Harun Yahya

Thursday

Last Minute!!



Hari nie tetibe nak tulis about "assignment"bile cakap pasal assignment,huhuu sedih..kenapa??sebab suka buat kerja last minute.Itulah rutin setiap sem,bila dapat assignment main tangguh2..Dialog yang selalu dimainkan time dapat assignment,"alaa..lambat lagi nak hantar"...tak fikir pon time tu,lepas nie assigment lagi bertimbun..hoho~

Bile time nak hantar dah dekat mulalah masing-masing tak tidur,study lah konon..gaya je nampak macam budak "study hard" haha...kelam-kabut dibuatnya.

Pernah terbaca satu kata-kata motivasi nie:"Tangguhkan sesuatu perkara yang patut dilakukan hari ini kepada hari esok sekiranya anda sanggup untuk meninggalkan dunia ini dengan membiarkan ia tidak diselesaikan." - Pablo Picasso
Kata-kata yang selalu keluar dari mulut nie,sebab nak pujuk hati asik memikirkan masalah,"If a problem can be solved,no need to worry about it"...Masalah tak besar mana pun,tapi selalu memperbesarkan masalah...^_^
Tapi sekarang assignment sudah pon dihantar..sangat bahagia rasanye dan sekarang mulalah saat study for final exam..."
" Gantungkan azam dan semangatmu setinggi bintang di langit "





No comments:

Post a Comment